torsdag 7 januari 2010

Mer digitalt
Jag kunde inte låta bli att börja på en ny digital layout. Startsträckan känns inte riktigt lika lång som för vanliga loer märkligt nog. Digitala papper från min favvo-tillverkare - Websters. Jag älskar att ha dem i burken.

Och jo då, du läser rätt, rubriken är "Businer" en blandning av busungar och kusiner. För busungar var de när fotot togs, gömde sig bakom varandra för att slippa bli fotade på årets sista soliga dag, som för övrigt var min födelsedag.

I started on a new digital layout yesterday evening. Somehow it´s not so difficult to get started with the digitals as the real ones. Digital papers from my favourite manufacturer - Websters pages. I just looove to have them in my computer to use when ever I want to. This is a photo taken on the 20:th of September, I´m sure it was the last day of the Indian summer we had. It was also my birthday.

3 kommentarer:

Lilo sa...

Jättefin! Och jag gillar din roliga rubrik! Brödet nedan såg smaskigt ut, mums!!!

MissMian sa...

Ruggigt snygg LO!!!!

Maja Stokk / eyovine sa...

Men vad mycket snyggt du gjort sen jag kikade in sist! Både pappers och digi loer... Nu vill jag bara scrappa =D

Trevlig helg!