söndag 24 januari 2010

Love youJag var på scrapträff igår och hade jätteroligt. Tänk att en dag kan gå så snabbt i trevligt sällskap! Jag kan inte påstå att jag gjorde mitt livs mest inspirerade layouter men ibland är det viktigare att ha roligt än att prestera, eller hur?

Den vackra filtdekorationen från Prima kommer från Skaparlusten, de är inte alls så skrämmande att arbeta med som jag trodde att de skulle vara!

This is one of the layouts I made at the crop I was yesterday, I can´t say I made the best layouts ever, but it was so muuch fun!

Söker dt-uppdrag - Looking for a dt-spot.

4 kommentarer:

La Vikinga sa...

Underbar LO!!

Men så är jag ju också i din fan-club... Det måsta vara tacksamt att ha en så vacker dotter att fotografera - hon gör sig så bra både på fotona och på dina romantiska layouter med blommor och band!

Sanna F sa...

Superduper härligt fin layout!!!!
KRAM

Lilo sa...

Buhuuu... gråter här! Datorn är dum! Jag har mailat dig. Som nu... skulle beundra din fina LO och den är avlång! På bredden. Isabel ser väldigt konstig ut så. =( Tur jag såg den helt i sin underbara vackra utformning och skapad av dig igår!

Toni sa...

I luv this lo!!! Wow is this ever Pretty!!!!