söndag 24 januari 2010

Jag vill ha ett dt-uppdrag till!

Jag vet, jag har redan ett uppdrag. Som jag älskar. Jag skulle inte ge upp Skaparlusten för allt i världen men…

Jag är nog en uppdragsscrappare inser jag nu när jag hastigt gått från tre uppdrag till ett enda. Jag kan inte hjälpa det men jag gillar utmaningen att skapa av papper och dekorationer någon annan valt. Det är roligt att ha ett par kit på bordet att välja mellan och utmana mig själv att ständigt sträva efter att skapa det bästa jag. Det är roligt att veta att det jag skapar ska inspirera på andra platser än i min egen blogg. Det är också roligt att få förtroendet att skapa åt någon.

Så mina kära vänner, har ni något uppdrag att tipsa mig om så gör gärna det!

4 kommentarer:

Mrs X sa...

Har tyvärr inga tips att ge dig, men jag känner igen mig i det du skriver! Jag ser mina uppdrag som ett sätt att utmana mig själv och få lite mera gjort!
Mejla runt till lite affärer som du gillar, jag har svårt att se någon tacka nej till din underbara stil!!

Unknown sa...

Tja, Prima ska ha DT-call i februari - det tycker jag du ska söka! Älskar din scrapstil!!

Myscrapbooknook har DT-call just nu, om du skulle gilla att skapa utifrån deras månadskit.

Ha det bra!

Lilo sa...

Håller med dig där! Jag vill också ha ett uppdrag till, hoppas på det. Blir mer utmanad och skapar mer kreativt när jag får vara DT än när jag ska försöka ta itu med att utmana mig själv liksom. ;) Hoppas du får något snart! Det borde vara dragkamp om dig tycker jag!

Bondtösa sa...

Hej! Jag blev tipsad av Lilo att Du ev söker ett nytt Dt uppdrag. Vi har inte helt bestämt ännu om vi ska ha fler DT men jag ska prata med Mia för jag gillar verkligen din stil skarpt!! Kika gärna in hos oss och hör av dig om Du skulle vara intresserad.
Kram
Susanne /CountryScrap
www.countryscrap.se
http://countryscrap.blogspot.com