lördag 9 januari 2010

Fancy Pants - Älska mig mest...Fancy Pants linje Vintage Valentine riktigt andas gammalt, slitet och återvunnet. Det är helt underbara papper att arbeta med. Man kan inte låta bli att riva och slita och använda sig av allt romantiskt man kan komma på. Här har jag rivit hål i pappret, lagt remsor jag stansat med en av Martha Stewarts kantstansar och veckat bakom samt även remsor jag inte veckat i ett lager under i vitt för att skapa kontrast. Just den här stansen ser kanske lite mer diskret ut än de andra men det är precis det som gör den så användbar till det mesta. De vackra blommorna från Prima har jag kombinerat med blad och knoppar från sidenblommor köpta på Plantagen. Rubriken har jag skrivit ut själv och chalkat med fluid chalks. Du hittar allt material utom sidenblommorna på Skaparlusten som för övrigt har ett jättuetbud av Martha Stewart!

These gorgeous papers from Fancy Pants breath old, recycled and they are so perfect for those romantic layouts I love to make. I used stripes of paper and Martha Stewarts edge lacer. I crumpled the stripes and placed behind the frame. Those flowers from Prima are stunning, but I think they needed friends which I added from silk flowers I bought in a flower shop (I can´t resist buying them but seldom use them).


5 kommentarer:

Lilo sa...

Underbar!!! =)

Marie/Mison sa...

Superfin! De papprena fanns med av januarikitet från Little Yellow House, men jag har bara stoppat dem i påsar ännu, inte använt mina! Kul att du verkar gilla dem!

La Vikinga sa...

JÄTTEFIN!!!!!!!

Unknown sa...

Jätte fin LO! Underbara papper, helt i min smak. *vill ha*

Cath. sa...

Helt enkelt fantastisk. Och ditt budskap stämmer så väl... Kram!

Kom på att jag inte har svarat på en fråga du ställde förut. Granen är en Spellbindersdie som jag stansat ut med min Cuttlebug! Så användbar! Hmm, i alla fall i juletider!