söndag 6 december 2009

VinterlandI mitt dt-kit den här gången låg det massor av papper från min favorittillverkare - Websters Pages! Jag äskar de rikt dekorerade pappren med fantastiska blomstermotiv lika mycket som jag kan älska baksidorna med sina grafiska, lättkombinerad motiv. Det svåra är att inte göra som jag gjort på den här layouten nämligen överdekorera, även om layouten ser betydligt snyggare ut i verkligheten. Det är aldrig lätt att fotografera utan riktigt dagsljus.

Något som också låg i mitt kit var en påse med You Do blommor och den påsen avfärdade jag som ganska tråkig vid första anblicken, det var när jag öppnade påsen som jag insåg de geniala med innehållet, man kan nämligen kombinera ihop sin egen blomma. Här har jag inte bara lagt dem lager på lager utan också veckat ihop dem och trätt de större tunnare blommorna genom de mindre sidenblommorna och därigenom fått vackra blomknoppar. I den här påsen finns även blommor guld.

Du hittar allt på denna lo hos Skaparlusten men mina röda halvpärlor kommer från Inkido!


I´m a great fan of Websters pages and I just adore al the papers they have ever had. The hardest thing with these papers is to not over embellish them, like I did on this layout. Even though the layout looks so much better irl, it´s so difficult to get a decent photo of it without real light, witch is something we rarely get this time of year in Sweden.

When I first saw the bag with You Do flowers, I must admit, I wasn´t very impressed, but as I opened the bag, I realized that you are supposed to build you own flower, which was fun! All material can be bought at Skaparlusten!

4 kommentarer:

MissMian sa...

Som vanligt en helt sagolik LO!

Maja Stokk / eyovine sa...

Lovely! Älskar också webster... men klappar mest på dom =P.. får ta tagi å använda dom papprena också =)

// Maja

Marie/Mison sa...

Snygg! Gillar dina egenuppfunna blommor!

Theresa/Tette sa...

En riktig Moma-layout! Jag älskar den. I mitt nästa scrapliv ska jag gå på kurs hos dig och så ska jag byta avatarnamn och kalla mig för "Tette, the Moma shadow", är det OK?

Ha en riktigt bra helg.