onsdag 30 december 2009

Skridskoåkning




Vi kämpade förra året och vi började kämpa i år igen, men nu äntligen börjar det lossna för min lilla skridskoprinsessa. Konståkningsskola nästa...

Ja i mina drömmar, för när jag var barn drömde jag alltid om att bli en riktig isprinsessa och längtade alltid efter att få gå i konståkningsskola, något som inte blev av för att jag hann bli för gammal. Misstänker att så även är fallet med Isabel.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Hon är inte för gammal för konståkning. Låt henne börja i skridskoskola i någon konståkningklubb. Det finns någon klubb i staden där ni bor annars kan jag varmt rekommendera Salems konståkningsklubb http://www.kkis.se/

Linnea började som 7 åring och det har gått alldeles utmärkt ;-)

Gott Nytt År
Elisabeth

Cath. sa...

Härligt det ser ut!
Hon kommer nog inte bli för gammal... herrejösses... ni ligger ju i i god tid ju. Vill önska dig och din familj ett riktigt gott 2010!
KRAM!

Timcso sa...

Happy New Year!:)

Hugs, Tímea

Marie/Mison sa...

Önskar dig ett gott nytt år vännen!

Lilo sa...

Kolla upp Salem, som Elisabeth skrev ovan. Jag fick med Amanda där, men lagom till det hade hon ångrat sig och ville inte. Men testa där tycker jag! =)