måndag 14 december 2009

Julrött för sommarfotonAnnette på Magdas utmanade oss att skapa efter givna teman. Jag fick temat "Mina favoriter". Eftersom papprena som kom i mitt dt-kit mestadels var röda, orange och juliga fick de styra mitt val av motiv, för favoriter har jag ju många. Den här bilden föreställer både Isabels sommarfavorit och min egen favorit, som givetvis är Isabel själv.

Vi har en hel del vilda smultron på tomten vid stugan även om vi även planterat några buskar. I somras hann vi plocka en del och när jag trädde dem på strån blev Isabel glad. Jag älskar de tillfällen jag har möjlighet att vara med när hon upptäcker något för första gången. Hennes tankar och känslor, oavsett om det är stort eller mått, är så spontana och det får mig alltid att förundras över hur spontant och enkelt livet kan vara när man är fem år.


4 kommentarer:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Fantastiskt söt! Underbara detaljer!

MissMian sa...

Wow!! Så underbar och jag bara älskar nyckelpigan!!!

Mahlin78 sa...

Underbar layout! :-)

Sanna F sa...

Underbart fin layout och somrig... Längtar lite till sommaren... Fast julen är ju också mysig
KRAM KRAM