söndag 20 december 2009

Jul i StockhomIdag tog vi bilen in till stan´, ja den där som ligger ett par mil bort och kallas landets huvudstad. Vi hade hört ryktas att Tomten hittat dit så traditionsenligt bar det iväg. Jag måste erkänna att det kan vara så att tomtens fordon var att föredra framför vår bil. Vi såg faktiskt, hör och häpna, en snöskoter mitt i stan!!!NK:s julskyltning är något av tradition att åka och titta på. I år tycker jag på något sätt att den var mer... o-ovanlig än andra år och lite mer traditionell. Med det ingen värdering lagd. Jag är lika fascinerad varje år över den fantasi och det arbete som läggs ner på detta skådespel. Jag skulle egentligen vilja veta mer om hur den tillkom från början, var det kanske "smulor till folket" tro? Som tröst för alla som inte hade råd att handla på NK?
1 kommentar:

Mahlin78 sa...

Åh vad mysigt med NK:s julskyltning :-) Får se om vi lyckas ta oss in för att titta själva under veckan. Snöskoter mitt i Sthlm har jag aldrig skådat - häftigt! :-)