lördag 12 december 2009

Hybrid - Websters PagesJag älskar Websters Pages. Jag är helt säker på att jag skulle kunna använda lite av deras papper på varenda layout utan att tröttna. Här har jag använt deras papper i digital version och gjort en hybrid. Man kan faktiskt skapa hybridlayouter utan att ha tillgång till skrivare som skriver A3+. Vill man som jag ha vartenda papper i varenda serie Websters har kan man med fördel köpa det hos Skaparlusten som har ett stort utbud.

Fotot på layouten är tagen för en vecka sedan när vi klädde vår "adventsgran".

I just love Websters pages! I think I could use their paper line on every layout I make without getting bored. I was so happy when I saw that they have all their lines as digital papers. Partly cause I just cant afford to get all of them as real paper and partly cause it´s such a long time I made a hybrid layout. However, after downloading a few of the Websters digital papers, I couldn´t stop my selfe. It was so much fun! Al the papers are digital in this layout but I printed them. I do have 12” printer but this time I made the digital part smaller. You don’t have to get a big printer in order to be able to make hybrid layouts, al you need is a little bit of imagination and planning…


7 kommentarer:

Lucy Edson sa...

This is stunning!!! I love what you have created with the new Webster's digital papers!! An inspiration! :)

Wildärtan sa...

Underbart vackert Monica! Ha en underbar 3 advent!!

Szilvii sa...

Wow! It's so very beautiful, I love it! I especially like the way you print your photo:)

MissMian sa...

Alldeles underbar!

La Vikinga sa...

Jag gillar ju i regel vad jag har sett av dina alster, så även denna!!!

Tjejen är jättesöt!!

Charlotta / La Vikinga

Lilo sa...

Jag får dåndimpen! sååååå otroligt vackert!!! Det är liksom för fint om du förstår hur jag menar då. Och den där tjejen är lika söt på bild som på riktigt. Dessutom är jag så glad för tomteskumtipset. Det ska provas en trött dag på jobbet. ;)

Maja Stokk / eyovine sa...

Ljuvlig =)... hur stor skrivare behöver man? och vart hittar jag de ditala webster papprena? *är ju också kär i de papprena, fast jag inte scrappar dom så ofta ;)*