måndag 16 november 2009

Nytt pysselrum på väg

Ibland undrar jag om veckorna bara består av måndagar och söndagar numera, och var har i så fall resten av veckan tagit vägen? Livet tycks gå i en rasande fart just nu, både på jobbfronten där spänningen varit näst intill olidlig ett tag och på hemmafronten med där stora flytten pågår. Ja, nu flyttar vi bara upp och ner saker, utan att flytta på riktigt men det känns nästan som att byta boende helt för så stor är skillnaden redan fast vi knappt kommit halvvägs.

För er som inte vet har vi i vår lägenhet världens läckraste övervåning med ovalt tak och fönster från golv till tak i två våningshöjder. Trots att vårt allrum/vardagsrum på ovanvåningen är så läcker och ljus och helt fantastisk har jag, sedan vi flyttat in hit endast använt det som en transportsträcka mellan duschen och trappan. Istället har vi levt större delen av vår vakna tid i arbetsrummet där all familjeverksamhet pågår, allt från jobb till pyssel, helst allt på samma gång. Men nu sa det bli ändring. Arbetsrummet, det rum som används mest får helt enkelt flytta till den plats som är absolut trevligast.

I väntan på bilder från det nyinredda (läs i väntan på fotovänligt väder) så visar jag några gamla bilder.


8 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Wow vad läckert! :-)

Catta sa...

WOW vilken läcker lägenhet ni har! Det måste vara underbart att bo i den med allt ljus. Ser fram mot fler bilder!
Kram Catta

Wildärtan sa...

Låter hemskt klokt av er!!!

Marie/Mison sa...

Så fantastiskt ljus! Och vilken takhöjd! Du är inte höjdrädd va? Jag skulle nog inte våga sitta däruppe. Rädd för att ramla ned.... Ser med spänning fram mot förvandlingen.

Lilo sa...

ÅH! Då ordnar du väl en liten scrapplats åt mig så vi kan träffas?? Jag kan sova i soffan (om jag blir kvar länge, ha ha ha, nu blev du rädd).

Annica H sa...

Vilket fantastiskt rum det verkar vara! Otroligt fint och ljust! :)

Emma sa...

Låter som ett bra val, för det där rummet ser hur härligt ut som helst!!! Wow..

Ulrika aka LillBlomman sa...

Yummie! Och i "Viggo" färg! Älskar denna gröna som liksom blivit Viggos färg, hi hi! Ni har verkligen en underbar lägenhet!

Kramar!