lördag 10 oktober 2009

Ett altrat bord tar plats

Kommer ni ihåg bordet jag fyndade på loppis för ett tag sedan? När jag fick för mig att mitt hem behövde av-IKEA-fieras? Så här blev resultatet. Jag måste säga att jag är ganska nöjd faktiskt... Fler möbler i samma serie lär dyka upp i denna blogg, eller för att använda ett språk som mer påminner om det vi använder på jobbet just nu så skulle man kunna uttrycka det som "Fler aktörer i samma stil" lär dyka upp, mer eller mindre anonyma i denna blogg.

6 kommentarer:

yes sa...

Snyggt!! Gammla hederliga möbler finns det alltid plats för och blandnigen med nytt ger det hela en helt ny look!
kram ylva

Lilo sa...

Oj vad fint! Nu flyttar jag hem till dig tror jag. Ser framför mig hur jag sitter där i soffan och ropar på Tim att han ska skynda sig med te och bullar till dig och mig! Och så kan vi scrappa sen... och titta på TV och sedan är det dags för maten som Tim får göra... Det här blir toppen! ;)

MissMian sa...

Så snyggt!! Vi har exakt samma underrede men med en marmorskiva istället!!! nu gav du mig massor med inspiretion till att göra något med det bordet!

Sanna F sa...

Verkligen urfint!!!!! Bra gjort!

Marie/Mison sa...

Så HIMLA snyggt! Det skulle jag vilja ha - men det passar inte alls hemma hos mig. Tyvärr, eller tur för dig så jag inte kommer och tjyvar det....

Helena sa...

Super snyggt, det är härligt med äldre möbler tycker jag.