tisdag 13 oktober 2009

Jul igen


Klickable version further down

En av mina mer ”stilrena” layouter om man nu kan kalla den så, men allt är ju relativt som bekant. Den här härliga julkollektionen passar faktiskt både för mer grafiska och stilrena layouter och till min stil som är mer… rörig och sliten. Kanterna på bakgrundspappret har jag först chalkat och därefter stämplat med Inkidos underbara stjärnstämpel, först använde jag Fluid chalks som stämpeldyna (chestnut roan) och därefter en vanlig stämpeldyna. För mig som är novis i stämpelvärlden var detta lite lagom avancerat.

De två ljusare pappersremsorna har jag kört genom min papperswellare, som jag använder alldeles för sällan. Det ger nämligen en fin dimension till layouten och jag gillar ju som bekant när det är lite mer av det. Jag måste också slå ett slag för bladen jag använt, visst är de underbara? De två grankvistarna är utstansade i det gröna pappret och alltså inte påklistrade som man skulle kunna tro.

This is probably one of my less decorated layouts. Strangely this paper line from Inkodo suits just as well for the more clean and graphic layouts as for my own somewhat more… shabby style. I just adore these papers! I´ve used a stamp from Inkido for the border around the layout, and stamped both with fluid chalks (chestnut roan) and a regular inkpad. I´m just a beginner with my stamps so this is as advanced as I get.

Oh, I also used my paper crimpler I got one a while back and was certain I would use it al the time… Well… I used it… once before this. But it does give a nice dimension to the layouts, don´t you think?4 kommentarer:

Timcso sa...

Wonderful work!:)

Lilo sa...

Jättevackert!!! En sådan där "wellare" har jag sneglat på men inte köpt. Kanske något jag borde önska mig i julklapp av tomten? Pussa Bellen från mig! ;)

Wildärtan sa...

Härliga färger, Monica!! Och snyggt komponerat, som vanligt:-)

MissMian sa...

Säger bara...WOW!!!