måndag 2 november 2009

I min trädgårdVallmo är en av mina favoritblommor så gissa om jag blev lycklig i somras när jag upptäckte att de växte i min egen trädgård? Iris är en blomma som jag bara trodde fanns i blomsteraffärer så jag var riktigt glad även över att hitta dem i mitt blomsterland. Tillsammans utgör de ett ganska fantastiskt blickfång.

Jag har använt min Gazelle för att skära ut det ljusgula bakgrundspappret som är från Bo Bunny och har för första gången provat att göra en egen blomma, mellan lagren har jag lagt tyll. Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.
Allt material i övrigt är från Magdas, men löven i nederkanten är från Inkido.


Poppy is one of my favorite flowers, partly because they somehow remind me of my childhoods Hungary. Iris is a flower I always thought only existed in flower shops. I was so excited this summer when I discovered that both of these flowers grew in my own garden.

I used the Gazelle to cut the background paper, it turned out quite nicely I think. I am starting to like this little machine… When it is cooperative.


3 kommentarer:

CillaT sa...

Underbar layout=) En riktig färgklick med behövlig sommarkänsla!

Kram

Marie/Mison sa...

Alltså - du har fått mig att snöa in på de mer "udda" Primablommorna. Måste nog köpa ett par...

Ulrika aka LillBlomman sa...

Vackra blommor och vacker lo! Härligt med egna små skönheter i trädgården! Kramar!