tisdag 20 oktober 2009

Enkla kort

Jag skriver ofta att jag inte är en kortmakare direkt och jag ljuger inte. Det är sällan jag gör kort. Och när jag väl gör det varierar resultaten avsevärt från gång till annan. Trots det så måste till och med jag erkänna att det ibland är väldigt bra att ha några kort liggandes för till och med mina vänner, kolleger och släktingar fyller år eller gör sådant som man gärna vill visa sin tacksamhet för. Vid de tillfällena är det betydligt roligare att ha ett handgjort kort att skicka än att köpa ett. Här har jag gjort två enkla och lättpysslade kort.

Jag kan dock meddela att tack-kortet hade varit betydligt lättare att pyssla om jag haft en av de här superpraktiska stansarna som finns i Skaparlustens butik. Den måste nog bli min nästa investering.

Det mesta av materialet jag använt är från septembers stora månadskit.

I´m not a card maker, I often say that, but even I have to admit that handmade cards are so much more fun to send then the ones you get in a boutique. Here is two very simple cards I made, one of them is to say thank you and the other one is a congrats card. Same idea and paper scraps used for the both of them.
Oh… and I do start to realize that this punch needs to be my next investment.

4 kommentarer:

Lilo sa...

Nästan lika fina som kortet vi fick av dig! ;) TACK igen!!! KRAM!

(Favvis)Maria sa...

Underbara kort!

Mahlin78 sa...

För att inte vara kortmakare gör du grymt snygga kort!

Cath. sa...

Du gör underbara kort Moma!
Kram och hoppas vi ses snart!