söndag 25 oktober 2009

Allt om Scrap fyller ett år!!!!

Idag påbörjar vi ett riktigt kalas hos Allt om scrap tidningen! Vi firar att vi nu funnits i ett år! Inne i bloggen kommer det att finnas mängder med tävlingar, utmaningar och candies! Vi börjar dagen med en blogghoppa!
Häng med!!!Välkommen till min blogg!
Jag är en av de stolta medarbetarna till världens bästa nättidning, Allt om scrap! Ta dig gärna lite tid och kika runt i min blogg innan du rusar in till nästa!

Hos mig ska du få ett en ledtråd som leder dig till ett ord. Ordet leder dig till en mening! Meningen kan ge dig ett härligt pris sponsrat av Scrapgalen! För att göra det lite lättare har jag gjort lika många punkter som det är bokstäver i ordet du söker!


.... strumpor och skor blir man kall om fötterna!


Nu när du fått ett ord hos mig hittar du nästa hos Cilla.


Tack för att du ville kika in och lycka till i jakten på nya ord!

PS, kör du fast i blogghoppen under söndagen så försök igen senare, alla har visst inte ställt om klockan än ;)

1 kommentar:

Teamjes sa...

Har totalt missat denna tidning;( Men nu ska jag läsa ikapp mig för det verkar finnas massor med roligt. Mycket fint fanns det att titta på här i denna blogg också. Jag hoppar vidare :)