torsdag 10 september 2009

Pendlaramatörer och griskultingar

Idag vaknade dottern med en konstig näsa och ond hals. Undrar just om hon drabbats av en griskultingförkylning, för inte är det väl svininfluensan?

På tåget drabbades jag av pendlaramatörer som satt och tjattrade och pratade telefon och störde min arbetsro. SL borde ha informationsplikt mot dessa stackars amatörer och upplysa dem om att det ska vara tyst på morgnarna i pendeltåget. Gärna på kvällarna med för den delen.

1 kommentar:

Lilo sa...

Nej! Säg inte att Isabell är sjuk! =( Vi lär få höras om vi ska ses i helgen. Jag har ont i halsen nu... Och smitta varandra med grisbaciller tror jag vi låter bli. Men annars känner jag att jag verkligen VILL scrappa med dig om du orkar ta dig hit. Behöver lite systratid och pysseltid!