tisdag 29 september 2009

Packa nallenÅrets trend är möjligen julpapper i inte traditionellt juliga färger. Sådana papper har Inkido gott om och de är lika vackra allihopa. Min personliga favorit är den jag använt som fotomatta med de små stjärnorna på. Det syns kanske inte så bra men jag har stämplat och embossat stjärnor på den i kanterna, vilket är ganska ambitiöst av mig som inte gärna stämplar på layouter i första taget och inte embossat sedan jag började scrappa.

Sedan måste jag erkänna att jag definitivt är kär! Nämligen i alla underbara blad som Inkido har. De är stora och i kraftigt papper och har de vackraste former. Måste ha, helt enkelt. De lyfter enligt min mening hela layouten. Blommorna i CS har jag skurit ut med Gazellen, vilket är ungefär första gången jag gör, men de blev ganska fina faktiskt så jag lär göra om det.


I think this is the trend of the year, Christmas papers in non traditional Christmas colors. I love these ones, especially the one with the tiny little stars on al from Inkido of cause!

On this layout I did something I haven´t done since I started scrapping. I stamped and embossed the paper, and of cause, poor planner as I am, al of the stars ended up beneath the flowers. And by the way, those beautiful leaves are also from Inkido, I just adore them! The CS flowers are cut with my Gazelle, first time I tried this but it´s not the last.3 kommentarer:

MissMian sa...

Så snygg!!!!! Gillar färgerna massor! Och som vanligt rockar du det där med blommor!

Timcso sa...

Beautiful, beautiful and beautiful!:)

Linda sa...

jättefin! du får verkligen till det med alla dekorationer du gör!