söndag 13 september 2009

Idag är det söndag!!!

Och gissa vad som händer då???
Jo, en helt ny söndagsbilaga på Allt om Scrap. Missa inte! Denna gång handlar det om något så oscrappigt som älgjakt… eller kanske inte så oscrappigt alls. Vad vet jag? Titta själva så får ni bedöma...

Här hemma startar vi lugnt och samlar styrka inför stundande femårskalas hos bästa vännen. Isabel är som väl är nästan piggelin från förkylningen som inte visade sig vara annat än på sin höjd en griseknoeflunsa. Väldigt väl timeat av henne.

Misstänker att det inte är kalas av typen drop off, utan att föräldradeltagande krävs. Av mig tydligen. Jag trodde det var T:s tur men icke. Fast om jag ska vara ärlig tror jag alltid att det är hans tur. Det vore liksom praktiskt. Jag menar, jag har ju gjort den svåra biten och pysslat ett kort, flätat håret på barnet och talat om för barnet sjutton gånger att det inte är dags riktigt än… Allt som är kvar är att käka tårta...Förvisso med x antal barn i femårsåldern, men ändå...

Inga kommentarer: