lördag 5 september 2009

Det blev jul tidigt i år!

Igår var det julafton hos oss. Jag fick mitt första dt-kit från Inkido och ja… vad ska man säga när man blir mållös??? Wow? Låter helt ärligt lite blekt för det var ett helt underbart och väldigt stort kit som kom. Både jag och Isabel hade en riktig mysstund när vi öppnade paketet och klappade på allt vackert inuti för att sedan nogsamt och försiktigt stoppa ner allt igen i väntan på tid, inspiration och foton.

Ja, för det där med foton är ett litet problem. Förra julen låg jag sjuk i två veckor så då blev inget fotat och de andra jularna är inga fotografiska höjdpunkter heller direkt. Någon kanske kan bidra med foton? En insamling till Moma kanske? Eller om jag helt enkelt skulle ställa upp granen nu och fira jul på min födelsedag? Jag älskar ju att klä julgranen så uppoffringen känns inte allt för stor...

3 kommentarer:

Lilo sa...

Nu blev jag lite avis. Jag vill också ha stort DT-kit. Är så pysselsugen och det är så skoj att få något kul i brevlådan!!! Din skiss nedan är gudomligt vacker!

Wildärtan sa...

Jag tycker du ska klä granen nu!! :-D

Ulrika aka LillBlomman sa...

Mmmm, kan tänka mig ett kit till!! Du kan få foto på världens sötaste, suraste tomte från förra året som Webmosterhelene fotade. Kramar!