måndag 14 september 2009

Det är något som luktar

Ja alltså, något som luktar gott. I vårt arbetsrum. Som inte är jag, inte gubben eller alla hans datorer, inte dottern eller alla hennes projekt… Jag menar nu inte att de luktar illa… men de luktar inte gott på samma vis liksom. Inte som Inkidokartongen. Visserligen var den full med underbara papper, band, stämplar och blommor, och jag kan ju bli salig för mindre, men jag har då aldrig mött scrapprodukter som inte bara är vackra utan också doftar gott. Nu undrar jag bara vad som doftar. Skaparglädjen? Stämplarna? Eller rent av rosorna? Fast de är av papper?

2 kommentarer:

Lilo sa...

Jag har en doftblus! Det är säkert! Den doftar supergott! Du får väl lukta runt bland allt och se var det doftar godast liksom...

Monica sa...

Inkido är ett underbart företag med trevliga ägare! Lycka till med ditt uppdrag. Du kommer att få toppenroligt.