söndag 13 september 2009

Dagen i bilder

Jag börjar faktiskt med en bild från tidigare i veckan när vi skördade vår fjärde tomat från en av våra tre tomatplantor som fått åka mer bil än de flesta tomatplantor får göra. De har varit med i stugan under sommaren och fick flytta hem igen efter semestern.

Barnkalaset jag nämnde tidigare var riktigt lyckat. När vi kom innanför dörrarna doftade det så gott av nybakt paj att vi bestämde oss för att stanna båda två en stund... en lagom stund för att få kaffe och paj alltså. Här ska barnen just sätt knorren på grisen, det två söta riddarna i full rustning tyckte det var det roligaste på kalaset.

Efter kaffet pasade jag och gubben på att smita från stojet och besöka ortens loppis, på värdinnans inrådan. Självklart kunde jag inte gå därifrån utan denna skönhet för 300 kronor. Sommarens möbelmålning har givit mersmak och jag vet exakt vad jag ska göra med det här bordet, mitt IKEA-hem ska få lite mer "mitt" och lite mindre IKEA.

Kommer ni förresten ihåg mitt ena sommarprojekt som jag visade här i bloggen? Det scrappade vitrinskåpet? Jag hade så roligt med att måla det och blev dessutom riktigt nöjd med det, så pass roligt och så nöjd att jag bestämde mig för att se om det fanns en marknad för mitt arbete. Jag kan nu berätta att vitrinskåpet är sålt, till ett pris som både täcker utgifter och arbete om än på en något ljummen marknad. När jag var yngre, betydligt yngre än nu, drömde jag om att öppna en butik och sälja möbler som jag renoverat. Det kanske fortfarande inte är en fullt realistisk dröm men vem vet... jag kanske fortsätter att måla möbler. Och fortsätter att drömma.

2 kommentarer:

Lilo sa...

Tänk om man själv kunde vara så där vacker när man gick på kalas! Såååå fin! =) Jag har ont i bihålorna, inte ett dugg kul. Förstår inte varför snoret ska sätta sig där jämt. =(

Sanna F sa...

Å vad hon är vacker din lilla prinsessa!!!!