onsdag 30 september 2009

Blommor i min trädgård



På vår jordkällare växer de vackraste blommor om våren och det är inte lätt att avhålla sig från att ta foto efter foto. Primas vackra papper med grinen som heter ”Fairy garden” tyckte jag var som gjord för mina blommor. Jag passade också på att använda några av de första Primablommor jag köpte när de började tillverkas. De har alltså legat till sig i sin glasburk ganska länge.
Allt vackert material hittar du hos Skaparlusten utom spetsen och de gamla blommorna.

I have the most beautiful flowers in my garden in the spring, and since I love flowers, it´s not easy to keep from taking tons of photos. The Fairy garden paper from Prima is just made for these photos. I also used some of the first Prima flowers I ever bought.



4 kommentarer:

MissMian sa...

Wow!!!! Helt sagolik!!

Lilo sa...

Otroligt vackert!!! Undrar hur många sådana gamla blommor jag har kvar?? Tror jag hivade en del när vi flyttade, vilket jag förstås tycker är korkat när jag ser din LO nu. Men jag får gräva fram de jag har och använda tror jag!

http://merving.blogspot.com sa...

Oj vilken fin och "händelserik" LO!

Linda sa...

Jättefin! det är verkligen en sån där "mysig" LO!