måndag 17 augusti 2009

Upsy Daisy!

Upsy Daisy, ja, det är faktiskt inte bara en scraptillverkare, det är också ett uttryck hos oss.

Ni trodde nog att jag tagit semester nu och dragit till varmare breddgrader? I själva verket är det precis tvärt om. Förra veckan började jag arbeta igen och jag måste erkänna att det var en ganska jobbig vecka efter fyra veckors ledighet. De fyra dagarna jag var på jobbet kändes som fyra veckor så det var ganska skönt att kunna jobba hemma på fredagen och slippa gå upp riktigt så tidigt som jag brukar.

Nu måste jag genast, innan jag fortsätter, bara tala om att jag inte klagar. Jag gillar verkligen mitt jobb och just nu är det mer spännande än någonsin. Utan att skryta kan jag säga att jag nu, och den tid som är fram till december, är med om något som är, så vitt jag vet, Sverigeunikt och helt utan motsvarighet. Varje dag bjuder på en ny utmaning och det är så långt ifrån slentrian och vardagstristess man kan komma. När detta är över och jag ser tillbaka på den här tiden är jag övertygad om att detta är något jag ofta kommer att berätta om. Dessutom är det en ganska fantastisk merit inför framtiden.


Men egentligen skulle jag ju berätta att jag faktiskt, mitt i min efter-semestern-kvällsutmattning lyckades skapa en layout förra veckan. Vissa foton är bara menade att scrappas om och om igen. Jag har fortfarande den senaste layouten med några av de andra fotona ur samma serie på mitt bord. Men det må vara hänt. Visst är hon fantastiskt vacker min dotter???


Upsy Daisy! Well it´s not just a manufacturer in our family, it´s also an expression we keep using.

I guess you al thought I went for a vacation again? The truth is that I just started working last week and after four weeks of vacation I was just exhausted in the evenings. Not that I´m complaining, I simply love my work right now! I have the great privilege to be part of something that is pretty unique here in Sweden and I dare to say that when I look back at this time in the future, this is part of the things I will never stop telling about.

Anyways... this was not what I intended to tell you about. I was just going to show you the layout above which I managed to create during one of the evenings last week. The photo is one of those photos that will keep getting scrapped over and over again, its part of a series I took in the beginning of this summer and I still have the previous layout with two of these photos on my desk. Isn’t she just beautiful, my DD??

6 kommentarer:

MissMian sa...

Ja, du har verklgien en vacker dotter och då är det ju tur att du är så otroligt skicklig scrappare så att du gör henne rättvisa! ;) Underbar LO!

Susanne sa...

Ja din sida är HÄRLIGT. Många detaljer att titta på! =) Ha det gott!

Pia sa...

Här hittar man massor med inspiration! Har använt mig av dina skisser massor!!! Har en fråga, är det OK om jag sparar dina skisser på datorn för utskrift, tänkte göra en minibok att ta med mig vid scrapträffar?
Hör gärna av dig pia.tommy@glocalnet.net
Kramar Pia

Lilo sa...

Verkligen VACKER är hon och det är dina skapade alster också! Vackert så man häpnar!!!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Din lilla söta dotter matchar dina vackra layouter eller är det tvärtom:) Vad skoj att se en blå! Så många fina detaljer och härliga lager! Förstår att du gillar dina foton på Isabell, vackra! Vad skoj det är när man får sådana foton! Låter kul med jobbet också! ha det gott och kramar!

Sanna F sa...

Underbart vacker layout!!! Ja jag håller med! Endel foton kan man scrappa massor av gånger!!!!
KRAM