tisdag 25 augusti 2009

Pimpad datorJag altrar inte så ofta, uppmärksamma besökare har säkert noterat det. Men ibland faller de märkligaste föremål offer för mitt scrappande. Igår var det dags för min käraste leksak att bli altrad, eller pimpad om man så vill.

Mitt enda problem när något sådant här ska göras är att jag vill så mycket, det färdiga resultatet ska verkligen bli speciellt och annorlunda och verkligen uppseendeväckande, och när jag vill så mycket så är det så svårt att bestämma sig för hur det ska bli! Det finns ju så många alternativ! Hur ska jag kunna välja ett som jag verkligen vill ha? Klisterlappen jag skrev ut mitt motiv på är speciellt avsedd för bärbara datorer, den har legat i min papperslåda lääänge! Tillräckligt länge för att jag nu skulle kunna bestämma mig för att inte bry mig om alla krav på att det ska bli så himla speciellt och bara skriva ut. Jag är hyfsat nöjd med resultatet. Lite synd att filmen inte går ända ut i kanterna på datorn, beroende på att datorn är lite rundad, men det kan jag inte göra så mycket åt. Nästa gång ska jag kanske testa och se om det ändå inte går att klistra hela vägen ut.

I don´t do much altering as you might have observed, but every now and then the most strange objects falls victims of my need to scrap. This time it was my dearest toy – my Acer Aspire One.

I had a big struggle with myself before altering, I had to decide on the motive and it wasn´t easy. I keep wanting it to be so perfect and so one of the kind that in the end, I just don’t know what to do. In this case, I kept telling myself that I do have the opportunity to change the skin as the printable comes in packs of two. Next time I have to try to get it all the way out to the end of the computer, I´m not sure if it will work as the computer is slightly arched, but I have to try, it would probably look better.

7 kommentarer:

Mandragora sa...

Jag tycker att det blev himla fint. Jag vill också ha någonting att dekorera min laptop med.

Lilo sa...

Men wow! Vad fint!!! =) Du kan du!

Petraso sa...

Så coooooolt!!

Anki sa...

Men du! nu har du allt den snyggaste datorn jag har sett.

MissMian sa...

Sååå coolt!!

CillaT sa...

Läckert=D

Kajsa sa...

Vad hette den där klisterlappen? Märke/beteckning. Man vill ju gärna göra något som håller och ser proffsigt ut!
Vilket din gör, väldigt inspirerande!