lördag 1 augusti 2009

Jag har scrappat!

... Ett vitrinskåp!

Jo då, du läste helt rätt. Och jag lovar att jag inte blivit helt tokig här ute på landet, långt borta från all civilisation.

Först fick jag gubben att gå med på att köpa ett skåp och kånka hem det, in i den pyttelilla stugan. Ett skåp som ingen av oss egentligen tyckte om i befintligt skick.
Som väl var ställde grannen upp med bärhjälp.


Därefter fick jag gubben till att åka och köpa färg åt mig. Krispigt vitt skulle det bli, för vitt ska vi ha i stugan. (Nå ja, vitt och blått om sanningen ska fram, men jag klarar mig helt enkelt inte utan färg). Sedan fick jag vädret att bli riktigt urdåligt och regnigt så att jag med gott samvete kunde måla lager efter lager av färg på mitt blivande vackra skåp.

När skåpet väl var vitt var det vackert. Väldigt stilrent, och väldigt vitt. Lite för vitt för min smak och lite för stilrent. Så jag började dekorera. Ni som besöker min blogg känner igen det där. Jag började med att skrapa lite kanter, riva lite här och lite där. Därefter chalkade jag lite och sedan på med ett sista lager av lack och några avslutande dekorationer i form av nya beslag och visps så blev jag nöjd. Och gubben med faktiskt.


Nu gäller det bara att fylla det med något, men jag lovar, jag har stora planer för det med. Gubben ska få dra sitt strå till stacken igen.

10 kommentarer:

Petraso sa...

Jag diggar ditt Scrappande och skarapande.......

Anonym sa...

Lysande idé och strålande resultat.

Anonym sa...

Glömde säga att gillar också din nya header, snyggt =o)

MissMian sa...

Snyggt och jag började leta efter alla blommor innan jag insåg att det inte var det som var dekosen den här gången! :)

Lilo sa...

Ah så fint!!! Vi pratade om dig idag. Felix tyckte det var konstigt att just du hade lantställe. Kan det bero på att du föreslog att man kunde asfaltera en tomt för att slippa småkryp? ;) Saknar er!

Elisabeth sa...

Så fint det blev! Jag ser fram emot nästa sommar då vi ska inreda vårt sommarhus!

Maja Stokk / eyovine sa...

Snyggt!! =)

Sanna F sa...

Å vad fint skåpet blev!!!!!!!!!!!

Kajsan sa...

UNDERBART!! :) Vilket jobb! vad fint det blev! :)
Gillar verkligen LO'n under med! :) härligt färgkombo till ett jätte fint kort!!
Å vilken baddare ovan!! Jag hade lätt lagt benen på rygen å flytt i panik! Är kanske inte sveriges tuffaste när det kommer till dessa små varelsr! ;)
Kram till dig å hoppas vi ses nåt under hösten! :)
Kram Karin.

Jozebelle sa...

Jättefint!!!!