tisdag 22 september 2009

En ovanlig layoutVi tillbringade större delen av vår semester i stugan och eftersom vädret inte riktigt passade för sol och bad alltid så blev det en hel del lek och pyssel i trädgården. Isabel hade nog en slitsam sommar med alla sina barn och nallar som skulle ha kalas, fika och mat stup i kvarten, för att inte tala om hur svårt de små hade för att somna! En hel del mysiga foton kunde jag smyga mig till även om hon till slut tröttnade på mammarazzi som ständigt övervakade med kameran.

Den här layouten ser ganska alldaglig ut, men ni som känner mig vet att jag aldrig gör layouter utan blommor, så i själva verket är den här layouten ganska unik för att vara mig. Jag kan inte påminna mig att jag någonsin skapat utan någon form av blommor. Kanske eventuellt tiden innan Prima började sin tillverkning, fast då använde jag ju ljusmanchetter förstås… Jag vet inte varför men på den här layouten saknar jag inte ens blommorna, kanske har det att göra med den söta stämpeln från Sara Kay, så gudomligt gullig att man bara vill fortsätta att färglägga i evighet. Här har jag stämplat den på en journalingspot från MME. Rubriken har jag skurit ut med Gazellen och fonten heter Ravie. Allt material är från Magdas.

We spent most of our summer in the cabin and as the weather wasn´t good enough for baths mostly, Isabel had plenty of time to play in our garden. She had a hectic summer with al her babies and teddy bears who needed to be feed, taken out for a walk or just couldn´t fall asleep. She was so cute and I spent a lot of time sneaking up on her trying to take the perfect pic. By the end of our vaction she was a bit tired of me...

This layout is not quite me, I cant remember ever doing one without using flowers. And it´s definitely not my color scheme. Strangely, I don´t even miss the flowers on this one, Its probably cause of the cute stamp, I could spend so much time colouring them... feeling five again.


Click for bigger images!

3 kommentarer:

Mahlin78 sa...

En riktigt snygg layout! Först när jag läste att det inte fanns några blommor på lo:n såg jag det :-)

MissMian sa...

Snyggt!!! Även utan blommor :)

Aase sa...

Jätte fin LO, vad snyggt med stygnen i kanten....

Kram Aase