onsdag 19 augusti 2009

Busungar


Det blev faktiskt en layout även i helgen. Busiga kort på Isabel krävde lite mer färg och mer bus. Gult och orange är ju inte precis de färger jag vanligtvis använder, men det blev inte så illa trots allt. Det jag däremot hade stora problem med var rubriken. Den skar jag ut i två olika färger och i med två olika fonter innan jag bestämde mig för den här som knappast syns. Jag vet inte riktigt vad jag skulle haft för färg för att passa in och ändå synas.

I made a layout this weekend, a very quick one. The pictures needed more color then I usually use but this time it I´m not entirely un happy with the result even if this isn´t what I would call one of my best layouts. I had really big problems with the title, I cut two different fonts in two colors and I´m still not very happy with the title, it sort of melts in to the background. I don´t quite know what color I should have used.

Klick on the images for bigger wiev!

9 kommentarer:

Lilo sa...

Alltså åh vad fint! Jag skulle minsann vilja se dig göra en riktigt färgglad layout. Är säker på att det skulle bli supersnyggt det med! Kanske en utmaning för dig? ;)

MissMian sa...

Underbar!! och du vet att jag håller med Lilo...skulle vara kul att se dig scrappa loss med massor med färg!

Gribouille sa...

What a lovely page !!!

Evelina sa...

Åh hjälp, den är helt UUUUUNDERBAR!!!! och din lilla dotter är ju söt som socker!
KRAM

Mathilde sa...

ÅÅååh wow vilken fin lo! Den var ju helt underbar med alla detaljer! Blir jätteinspirerad!
Kram

T.W sa...

Så supersnygg LO! Verkligen! Fräckt med den utklippta bladgrenen som slingrar sig från blommorna och upp längsmed fotona~

Hmm... Kan tänka mig att rubriken kommer fram tydligare om du har lilarosa papper mathande Isabels tröja och det pappret du har om fotona, eller rött som på fjärilen?

Hanna sa...

Säger bara WOW....Underbar. Som vanligt!!!

Mathilde sa...

Haha tack så mycket! Ja det är ett gigantiskt projekt, lite större än jag förstod innan jag började :P
Kram

Mrs X sa...

Mycket snyggt! Gillar de utklippta detaljerna, det ger en extra dimension till alstren.