torsdag 2 juli 2009

Tänk att det hade jag aldrig listat ut själv…

”Om du inte har en hjärtpuch, eller saknar en i en viss storlek, så kan du naturligtvis klippa ut ett hjärta på fri hand eller efter en mall och använda det” – Scrapbooking M.M. Juli augusti 2009.

Mitt tips – om du saknar verkliga tips som faktiskt riktar sig till normalbegåvade människor, slösa då inte bort trycksvärtan helt i onödan. Det vita pappret gör sig också bra om det inte finns någon annan dekoration att fylla det med än ord som idiotförklarar läsaren.

Jag känner mig förolämpad.

4 kommentarer:

Laila sa...

Jag hoppas du skämtar...?
*sitter här som ett levande frågetecken*

Fnyz sa...

hahahaha jag dör av skratt! brukar vara sånna bra tips med varje nummer. jag har faktsikt slutat köpa tidningen, köpte det förra numret eftersom ajg var medi det men nu tänker jag inte köpa nått.

Malin sa...

Ja jag säger då det! Det finns en fullgod anledning till att jag inte lägger ner pengar på den tidningen och inte gjort så på länge! Hoppas allt är bra med dig annars, njut av sommaren! Kram!

Ann-Charlotte sa...

Det är ofta så att det redaktionella materialet inte når upp till förväntad nivå, men jag tycker så mkt om att se en massa olika fina LO's
Men det behovet kan man ju iofs tillfredsställa på nätet....speciellt nu när jag har hittat till din blogg med så mkt vackert
mvh
Ann-Charlotte