onsdag 15 juli 2009

Semester!

Halva första veckan av semestern har hunnit avverkas och jag har inte så mycket som scrappat den minsta lilla layout. Skrämmande faktiskt. Tänk om jag hamnar i världens scrapsvacka?

Däremot har vi haft en hel del annat för oss. Vi inledde med en tripp till mormor och morfar där vi serverades de godaset langosar som vi moffade i oss på olika sätt, alla tre. För er som inte vet vad langos är så kan jag berätta att det mycket förenklat är en bröddeg som kavlas ut och friteras. Sedan kan man äta det med diverse tillbehör som kan vara både söta och mer matiga. Maträtten är genuint ungersk, om nu någon skulle vilja påstå annat.Igår var det dags för husvagnen att åka till "husvagnsdoktorn" för fuktbesiktning. Döm om vår förvåning när vi väl där fick veta att den även skulle tätat. Man skulle ju tro att det var något som tillverkaren borde gjort för ett år sedan när den tillverkades. Garantin tog givetvis hand om det men ändå...

Medan husvagnen fick sin välbehövliga genomgång bestämde sig byggmästaren i familjen för att husvagnen behöver en grund att stå på. Lite overkill kan jag tycka men nu står vi stabilt. Kanske vi vågar oss på några andra öveningar än sovövningar i sängen nu? Vill säga, om vi till äventyrs skulle orka för hittills verkar den här semestern snarare likna arbetsläger än semester och jag börjar smått sakna lugnet på jobbet...
Medan vi jobbade hårt såg vi en del av naturen också, det ska jag inte förneka. Bland annat denna sötnos.
Och så ska jag avsluta med bilder från trädgården och från ett litet kalas vi hade i morse, när Puh fyllde tre år och jag som mormor var bjuden. Trädgården kan jag inte ta åt mig äran för, det har den förra ägaren fixat, men visst är det vackert när det är så perfekt färgkoordinerat? Kanske något vildvuxet, men jag har inte hjärta att ta bort något.


1 kommentar:

Ilona sa...

Vilket underbart sommarliv ni lever!
Och idag är det min tur att frossa langos...=) ...på marknaden!

Ha det gott och njut! Kram