tisdag 7 juli 2009

Helgen i bilder igen


Så här vackra röda smultron växer lite här och var på vår tomt. Ja, i alla fall om man redigerar fotot lite med Nik Software...


Projektet har kommit en bra bit på väg som synes. För två helger sedan fick Isabel börja leka där inne. Den här helgen är det mesta undanstädat även inomhus men ännu kvarstår en del målningsarbeten inom- och utomhus, lite piffning i form av kuddar, gardiner och fjärilar på väggarna samt välbehövlig fönstertvätt. T ska även lägga på tjärpapp på taket, så än finns det att göra men Isabel låste stolt sin stuga i måndags när vi åkte hem och deklarerade "Nu mamma, har husvagnsägaren Isabel låst sin husvagn!".
Förra helgen var det som bekant riktigt varmt i Svedala. Vi rusade iväg och köpte en liten pool. Den hann vi fylla med vatten innan det var dags att åka hem. Den här helgen hann vi bada i poolen i två timmar innan världens åskväder bröt ut och 20 cm regn föll under loppet av en halvtimme. Vi hoppas på fler soliga dagar i sommar...

3 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Åh vad det ser härligt ut! Så sugen jag blir på smultron!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Hääärliga bilder! Tycker att Lekstugan är bland det finaste jag sett, faktiskt! Den har personlighet för hela Sveriges stugor! Kramar!

La Vikinga sa...

Beautiful pictures!!! Du gör så fina layouter med din dotter och romantiska accesoarer!!! Hon är riktigt fotogenisk - jag har sparat flera av dem och tar fram och tittar på dem ibland när jag tor att jag har haft för mycket dekorationer på mina layouter.

Hälsningar från en beundrar!

La Vikinga