torsdag 23 juli 2009

Alla dörra står öppna för dig
Vi var i Hagaparken i våras och jag fick med mig en hel hög med, i mitt tycke, underbara foton. Det här är ett av dem och naturligtvis är det scraptokiga fotograf-wannabe-mamman som tvingade barnet att posera, vilket barnet gjorde med den äran. Sedan dess har jag fotot hängt med, utskrivet och färdigt att scrappas utan att det blivit av bara för att jag aldrig lyckats bli säker på vad jag ville säga med layouten, för fotot krävde en mening kände jag. Jag är inte helt övertygad om att detta är slutversionen, kanske kommer fotot att dyka upp igen, vem vet.

Om det vore så att jag vore den lyckliga ägaren till en Slice (tillsammans med en ny kamera, högst på önskelistan just nu), så skulle förmodligen layouten även ha en titel av något slag. För ovanlighetens skull finns det ju faktiskt plats kvar för en sådan. För mig är rubriken lika ofta rubrik som dekorationselement och den här saknar liksom det lilla extra.

Det mesta av materialet jag använt finns med i juli månads stora kit från Skaparlusten, och jag behöver knappast tillägga att det finns massor med godis i det kitet? Gudomliga papper i mängder och dekorationer i överflöd. Det här är min andra layout av kitet men det kommer garanterat många fler!

We went for a spring outing in April and I took lots of fantastic photos, or at least I thought so. This pic is one of them, one of the favorites in fact. It has been ready to scrap for ages but I just haven’t been able to figure out what I want to say with it. It is the kind of photo that should say something shouldn’t it? I ended up with the phrase: “Every door stands open for you”. Not perhaps the best one, but I might scrap the photo again.

If I were the happy owner of a Slice (together with a new camera on top of my wish list) this layout would probably have a title. There is actually space left for one, which is very unusual for my layouts. I often find titles be more useful as decoration elements then as titles, course, frankly, who needs a title really?

Most of the material is part of July big monthly kit from Skaparlusten. This is my second layout from the kit, and there will be many more!


6 kommentarer:

Sanna F sa...

Jätte fin layout och fotot är underbart!!!!

CillaT sa...

Vilken fantastisk layout. Färgerna är underbara och jag gillar det "tomma", det gör att man verkligen ser det vackra fotot. Och ändå så finns det så många fina detaljer också=)

Hoppas du har en mysig semester!

Kram

Lilo sa...

Wowsing vad fint!! Jag måste till Hagaparken någon dag helt klart. Och så måste jag muta någon att posera för mig. Klurigt det där... de är mer svårmutade ju äldre de blir! Hoppas vi ses snart!

Theresa/Tette sa...

Superfint förståss!

Maja Stokk / eyovine sa...

Underbar!! Härliga färger och dina sömmar är underbara...

kram Maja

Nenne sa...

Åh såå fint!! Så härlig färgkombo!! Fantastiskt! Sömmarna är perfekta och fotot och journalingen med - jag tycker inte den behöver mer titel än så!

kram
/Nenne