tisdag 23 juni 2009

Vår vackra blomma - Our beautiful flower
Det är märkligt hur jag lyckas skapa den ena lon efter den andra med röda detaljer. Och det helt frivilligt. Jag som inte ens gillar rött. Men å andra sidan, vilken annan färg hade passat så bra på en layout som i övrigt nästan saknar allt vad färg heter? Förvisso är svart och beige mina favoritfärger men utan de röda detaljerna hade den här förmodligen blivit ganska slätstruken.

Fotona har jag redigerat. Igen. Jag älskar det här filtret som gör bilden lite gammal men inte förstör skärpan. Dessutom en kant som ska se lite nött och blekt ut.

Sedan måste jag tipsa om pappret jag använt till rubriken. Jag vet tyvärr inte vad det heter men det är lite kraftigare och alldeles blankt, nästan lite plastigt, påminner lite om billack, och är alldeles perfekt till just rubriker. Jag har fått det av Ilona på Skaparlusten, tyvärr hittar jag den inte i butiken, men är du intresserad så skriv en rad till henne.

Slutligen måste jag också nämna något väldigt speciellt och i mitt tycke riktigt stort. Notera spetsen på layouten, (klicka gärna på den översta miniatyren och se den i stor version) den är handknypplad av Cecilia! Finns det något jag beundrar så är det just människor som klarar av att åstadkomma något sådant!

I don´t actually like red. Which is something you probably find difficult to believe considering that the colour red has found its way to so many of my layouts. It´s strange but even though I don’t like red, I still think that it is probably the most perfect colour to make al layout pop.

I do love beige and black and originally I was thinking to make this layout only with those colours, but I realised very soon that that combo wouldn´t have made half as nice end result as this did. And I do have to admit, I am quite happy with this layout.

I used a bookmark in the frame, notice that it is almost the same image as on the top photo... at least if you have some imagination, and I apparently do.

The title is, as always, cut with my Gazelle. This time I have used a high gloss CS that is just perfect for titles.


4 kommentarer:

Carola sa...

Den är verkligen underbar!!!

Petraso sa...

Såååååååååå vackert!
Tack för du uppmärksammade oss om din fina Lo!!
vi visar den i Inkido bloggen i dag och länkar till dig!

Mvh
Inkido
genom Petraso

Unknown sa...

Helt otroligt vacker!!

Wildärtan sa...

Saaa mycket vackert du gjort sen jag sist var har! Ren inspiration f;r mig, som vanligt!
Kram fran en hobby-Aussie;-)