måndag 8 juni 2009

Scrapväska

Det tog mig bara ett halvår att bestämma mig för vad jag skulle göra för mina julklappspengar och drygt ett år för att köpa det jag faktiskt köpte. Det skulle man inte kunna tro om mig som har så lätt för att spendera pengar.

Jag har som sagt länge varit sugen på en scrapväska men eftersom jag sällan åker på träffar så kändes investeringen lite väl stor. I alla fall tills jag insåg att vi faktiskt åker på scrapträff nästan varje helg – i stugan! Hittills har jag haft två stora kassar och en salig oordning, men från och med denna helg åker mina älskade scrapsaker in stye, även om det slutligen bara blev en väska från Panduro.

Fördelarna med denna är många, dels är den tillräckligt liten för att jag ska orka lyfta den, även när den är fullastad, och för att den ska få plats i både bil och husvagn och ändå stor nog för att (med vissa förvaringsjusteringar som jag kommer till snart) rymma allt jag vill och ”behöver” ha med. Dessutom kostar den ungefär hälften av de amerikanska varianterna, för att inte tala om själva förvaringsmapparna, som kostar ännu mindre. Inte för att för den skull vara speciellt billiga…


Så här ser underverket ut. Rött är ju inte min förstahandsval, men ganska ok ändå väl?


I de gröna mapparna (en stor två små) har jag dekorationer. En massa papper, överst på bilden, i mitten nertill en hög med blommor i zippåsar (blommor har jag även i en liten mapp i ytterfacket för jag är ju som bekant beroende på det här området). Längst ut till vänster är två plastlådor från CO, den ena inrymmer dekortioner från aktruellt dt-kit, och i den andre har jag mina favoritspetsar, garner och band. Här måste en mapp till rymmas, för de färdiga loerna, och det tror jag ska gå bra.
Det övre facket är djupt nog för att rymma mina stansar, man skulle lika väl kunna ha någon typ av samlingslåda här. Jag har lite av varje som synes.
Här har jag lagt de viktigaste verktygen men jag tror att de kommer få byta plats ett antal gånger innan jag blir nöjd.
Här ryms alla mina "resepapper" utan minsta problem. Jag hade dessutom tur, för just den här mappen var på rea i helgen. Fast egentligen är det ganska löjligt att betala så mycket för något man säkert kunnat fixa ihop själv, med tanke på den enkla konstruktionen.

I den stora mappen har jag större dekorationer så som Primas "Say it in Chrystals", bokstäver och liknande.

Jag köpte tre mindre mappar, i den ena har jag brads och bling, i den andra är det diverse mindre dekorationer så som tex tags, stickers och dylikt och i den tredje ett urval av favoritblommorna (den tredje ryms i ena sidytterfickan).

9 kommentarer:

Cath. sa...

Ser ju himmelens fint ut ju...
De där mapparna var inte så tokiga alls...
Kram!

Sanna F sa...

WOW vilken super bra väska!!!!

CillaT sa...

Jättefin Moma =D Praktisk och rymlig + att den matchar finfint med mattan;)

Hoppas du har det bra!
Kram

Camilla sa...

WOOOW! Super bra jue! Har en stor sån grön mapp. Men inser att man ju måste ha några små åxå tydligen=).

Ha de gött!

Kram

bitte71 sa...

Så jättepraktiskt med den väskan och mapparna! Panduro har rätt mycket bra ibland!
Kram M

Wildärtan sa...

Härligt - way to go!
Var har du köpt den då?

Jag släpar med allt i en stor flyttkartong samt pappersmappar. Men flyttkartongen börjar gå sönder nu...

Kram!

Smulan sa...

Vad bra det blev med en väska, de där mapparna måste jag nog kolla in lite närmare, verkar vara väldans praktiska. Det var väl en fin present till dig själv!

Aase sa...

Verkar vara en väldigt vettig lösning, sett flera som har den....
Jag funderar vidare :)
Kramen Aase

Eleonor sa...

Å vad det såg praktiskt ut!