söndag 28 juni 2009

Lycka

Jag blir lycklig över många saker. Den största lyckan är självklart Isabel, men det här står inte långt efter. Något som gjorde mig direkt olycklig i fredags var att finna min vackra trädgård demolerad av en galen trädgårdsmästare som bitit av och ätit upp varenda knopp på varenda blomma! Så detta inlägg er ett slags minnesinlägg över en trädgård som en gång var full av blom och som andades om en förhoppning än mer ljuv blomsterglädje. En trädgård jag åkte till fylld av förväntan över att äntligen få se vad den där stora mystiska blomman som stod i knopp skulle bli, att äntligen få se min rosenbuske blomma… men tji fick jag, för inga blommor kommer att blomma härefter, bara de fula gula som jag inte ens gillade förra sommaren…
Tänk att allt detta växer i min egen trädgård och jag kan få plocka dem!!!
Jag älskar pioner. Finns det något vackrare, mer perfekt?Midsommarkrans. Tänk att jag har lyckan att ha en dotter att få göra en krans till! Och vacker hon var i sin krans!

Vad som gör mig mindre lycklig är Blogger och IE som vid vissa tider vägrar samarbeta och bara visar en tom blogg. Hade det varit ett konstant fel hade det åtminstone gått att felsöka men allt jag nu kan göra är att rekommendera mina läsare Firefox.

1 kommentar:

Sara sa...

Vilka fina bilder ! :)