tisdag 2 juni 2009

LivslustHelgens pysselträff var visserligen rolig på alla sätt, men inte speciellt produktiv. Kanske inte så konstigt, tio kvinnor under samma tak samt en scrapbutik i huset genererar självklart en hel del prat och mer eller mindre nödvändigt shoppande.

Man skulle nästan kunna tro att jag gått och blivit dt hos Websters, tyvärr är det rena önsketänkandet även om tanken är behaglig. Den pinsamma sanningen är mer att jag helt enkelt är kär i de här vackra pappren och jag kan bara inte låta bli dem. Till viss del kan det förstås också bero på att det är just den här serien som är lättast tillgänglig bland de papper jag har med mig i min resescrappackning.

I was at a crop this weekend. I had so much fun but I wasn´t very creative. That is perhaps understandable – ten women and a scrap shop under one roof – you just cant ask us to actually crate stuff to...

Looking at my recent entries in this blog, one might almost think I´ve become a dt-member at Websters Pages. Unfortunately, that is pure wishful thinking. The truth is that I´m just in love with these papers.


6 kommentarer:

Carola sa...

Fantastiskt fint!

Marja sa...

Fantastisk!! Jag har dessa papper hemma jaag med men har inte vågat gå loss på dem ännu... men nu fick jag inspiration

Kram Marja

MissMian sa...

Underbar!!!

Sanna F sa...

Underbart vacker layout!!!

Maja Stokk / eyovine sa...

Läckert som alltid =)... Å jag är å kär i Webster papprena.... men jag är ju bigamist när det gäller papper =D... men dessa tillhör verkligen den kategorin med papper med stort K!!

Kramen Maja

Unknown sa...

Otroligt vacker layout! Jag tycker också om de pappren, men tycker samtidigt de är svåra att "få till" - men du har verkligen lyckats! Foton och dekorationer framhäver pappren och vice versa - wow!