torsdag 18 juni 2009

Klockor i skogen - Bells in the forrest


Det här blev en riktigt enkel och snabbscrappad layout. På lite dryga två timmar hade jag både redigerat och skrivit ut fotot och gjort layouten och det vill inte säga lite för mig som vanligtvis är en snigelscrappare. Jag kan pilla på pappren i det oändliga utan att riktigt kunna bestämma mig. Att den här layouten blev klar så snabbt och blev så enkel har nog mycket med fotot att göra, det är i mina ögon ett av de mer perfekta bilderna jag tagit, eller snarare redigerat. Inte nog med att jag älskar den lilla damen i bilden, dessutom älskar jag liljekonvaljer, fast på ett helt annat sätt. Jag gjorde fotot ganska stort och lade rubriken direkt på bilden vilket naturligt gjorde att det inte fanns så mycket plats att dekorera på, därav snabbheten.

Bakgrundspapper från Maja Design liksom även blommorna som är urklippta från ett annat ark. De vita blommorna är Magdas egna medan organzabandet kommer från Panduro, ett företag jag ogärna gör reklam för.

This is one of my more simple and unusually quick layouts. It took me just over two hours to finish it and that includes editing and printing the photo. That is no small thing for a slow scrapper like me. The secret is of cause the size of the photo – I rarely print them this big cause I love to have space to decorate on the layout. In this case I wanted to put the emphasis on the photo cause this might be one of my best shots... or rather best edited photos. Besides that, I not only love the little girl on it, I also love Lilys of the valley.
The papers are from Swedish designer Maja Design and flowers from Magdas.

1 kommentar:

Emma sa...

Det är så underbart vacker, denna LO!! Så stämningsfull, tokgillar fotot på I :)

Hoppas du haft en toppenbra midsommar!!!

Kramarna!!