onsdag 3 juni 2009

Julafton

Ja, det var det idag, för när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig. Jag tänkte visa er dess innehåll.


Allt detta vackra, och mer därtill, finner ni hos Magdas, så passa på och titta in! Själv vet jag vad jag ska göra resten av sommaren och en bra bit in på hösten. Och inte nog med det, jag vet vad jag måste köpa för kläder till familjen och vilka bilder som måste tas. Är det inte praktiskt så säg? Och gissa om det kliar i fingrarna? Allt jag önskar mig nu är ett par riktigt regniga helger i stugan så att jag kan få scrappa i fred!

5 kommentarer:

Theresa/Tette sa...

Oj, så roligt - vad kul och vilken kanoongrej för Magdas att få med dig i teamet!
Ha det så bra och ser framemot att få se allt fint du skapar med kitet.
//Tette

Aase sa...

Oj oj oj räcker det så länge som in på hösten ;) Men det är verkligen underbara saker. Att få ett scrappaket med psoten är verklig lycka, men förklara det för någon som inte förstår det är inte lätt. kram kram Aase

Lilo sa...

Vad mycket fint du skapat... nu igen! =) Jätteläckert kit du fått. Ska bli kul att se vad för fint du fixar med allt detta!

CillaT sa...

Å så mycket fint! Jag är bara litelite avundsjuk =)

Marja sa...

Ojojoj vilket paket!!!
Fantastiskt vackra saker!

Kram >Marja