onsdag 10 juni 2009

I love you

Tycker ni att bilden ser arrangerad ut? Som svar kan jag säga att nej, hon var klädd precis sådär just den dagen, med Hello Kitty leggings på. Behöver jag säga att hon älskar Hello Kitty?


Jag har en tendens att försöka spara på allting som ens avlägset verkar kunna passa in på en layout, fast besluten att en dag faktiskt använda det. Oftast blir småsakerna liggande på mitt bord för att efter ett tag, när jag tröttnat på att de ligger och skräpar, åka i skräpet. Den här gången gjorde jag faktiskt tvärt om. Två minuter innan det var dags att gå iväg till förra helgens scrapträff räddade jag en av Isabels födelsedagsdockkartonger ur skräpet. Jag kom nämligen på att Hallo Kitty-bilden skulle kunna passa perfekt på en av mina loer.

Sedan var det ganska självklart att jag även behövde en liten tag så Isabel fick stå still medan jag klippte loss den ur hennes topp. Den vita rosetten klippte jag ur min egen topp och nätet… ja den har det varit vitlök i. Den har däremot skräpat hemma ganska länge, men på den här layouten fick den äntligen sin plats. Jag lade nätet över hela lon när den var klar, häftade fast med häftklamrar och klippte ett hål för fotot. Uppvikningen band jag ihop med rosetten. Tyvärr blev det ingen riktigt bra plats över till någon journaling, och när jag tänkte efter så fanns det en hel del att skriva om den här layouten. Nå ja, det får bli på nästa.


I keep saving everything that even remotely has a chance of becoming a decoration on a layout. Most of the time I end up throwing the things away when I get tired of putting them from one side of the table to the other. I seldom actually use them as decorations. This time, however, it was on the other way around. I cut the Hello Kitty pic from one of Isabels doll-packages just before I went to last weeks crop and I had a layout in my mind for it. I also had Isabel standing still while I cut the tag from her top. The net is from a bag that originally held garlic. I placed it on top of the layout and cut a whole for the photo.

As always I ended up with far to little space for journaling...


6 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Jag samlar också på allt tokigt och likt. Just tags från kläder kan vara anvädbara till mycket.

Sofias blogg sa...

men åhhh så fin och annorlunda. har också en lite kitty galen tjej här hemma. har verkligen stretat emot men ni när hon flyller år så har jag gett med mig för allt tjat och hon ska få en kitty t-shirt..:)

Kommer garanterat lifta nätet spänt över hela LO'n, om det går bra för dig?:)

Lisbet sa...

Jättesöt LO - lämnar mer i forumet eftersom jag vill se den samtidigt som jag skriver.

Lilo sa...

Vad får du alla kreativa idéer ifrån? Jag fick en LO i huvudet häromdagen. Men raskt fick jag sudda ut den ur mitt inre eftersom allt packas nu. Här blir det inget scrappat förrän flytten är klar. Jag börjar längta efter att få skapa igen nu!

Monica sa...

Ha en underbar sommar! Kram.

Carina sa...

Vilken härligt röd...har just nu scraptorka...allt kanske kommer tillbaka under regniga sommardagar...vem vet???