måndag 29 juni 2009

En glad DT-medlem

Att vara DT åt en butik kan faktiskt ibland vara en riktigt tuff utmaning. Det är inte alltid en dans på rosor som många tycks tro för även om man får material som man inte gillar alls måste det skapas och det som skapas ska inspirera andra. Tycker man sedan som jag att det är viktigt att ge lika mycket som jag får, oavsett vad som ligger i dt-kitet, så kan det bli lite svettigt ibland.

Nu måste jag förstås genast tala om att jag är sanslöst lyckligt lottad. Båda mina nuvarande DT-"mammor" har hittills lyckas pricka in min smak till fullo och nästan bara skickat material jag genast velat scrappa, något som, som sagt, inte alltid är helt självklart. En av de söta damerna låtter till och med sitt team välja själva. Så jag har absolut ingen orsak att klaga mer än på en enda viktig punkt - ingen av dem är speciellt generös med att även skicka med lite tid i alla vackra kit! För det är lite onödigt jobbigt att behöva lägga godsakerna åt sidan till förmån för andra måsten.

Just nu känner jag mig lite extra lyckligt lottad. I fredags kom ett fullt kit från Skaparlusten, juni månads stora kit, och jag lovar, den bara måste köpas. Det skulle jag säga även om jag inte vore dt, tro mig.

Idag damp det också ned ett litet kuvert i min brevlåda. Denna gång från Magdas. Anette skämde bort mig, och de andra i dt, inte bara med en utmaning som är riktigt unik och spännande utan också möjligheten att önska tillbehör. Jag önskade och fick precis det jag ville ha. Snacka om julafton! Förresten så måste jag bara tvinga dig att besöka Magdas. I alla fall om du som jag gillar blommor. Butiken är nämligen proppfull med nya blommor – de heter alla MÅSTE HAAAAAA!!!!

Jag var så lycklig över mina godsaker att jag till och med tvingade gubben att titta och beundra. Han har, som väl är, förstått värdet av en nöjd och glad flickvän och insåg att det var bäst att han beundrade ordentligt. Han lyckades riktigt bra. Plus i kanten för honom idag.

Inga kommentarer: