tisdag 12 maj 2009

Vad var det jag sa…

…är frasen som bara med stor möda kunde hållas tillbaka, om det ens lyckades, när vi klev ur bilen vid stugan i helgen. Det är nämligen så att någon vid upprepade tillfällen förklarade för någon annan, jag nämner inga namn här, att man måste använda en färg som är speciellt gjord för att måla med på plåt. Någon annan envisades med att upprepa att "nähäj, alla färger fungerar". Denna någon annan höll envist fast vid det påståendet trots den stora vita fläcken på projektplatsen. Den vita fläcken som inte uppkommit genom att delar av projektgruppen missat att måla där. Bildbevis finnes.

Efter detta bakslag lades målandet på hyllan under helgen och en variation av andra pyssel utfördes både inom- och utomhus. Majoriteten av projektgruppen ägnade sig åt diverse papperspyssel inomhus, varvat med mosskrattning och ogräsansing utomhus, medan den självutnämnde projektledaren ägnade sig åt att bygga terrass och fortsätta att riva ut och sanera insidan av den blivande lekstugan.

Så här långt in i projektet kan vi nog konstatera att det kan ha varit enklare att bygga en stuga än att renovera en husvagn, men å andra sidan hade det bara blivit en helt vanlig lekstuga och inte alls lika rolig att färdigställa.

För jag lovar, hur konstigt det än låter verkar han tycka om att göra jobbet... men var och en pysslar på sitt sätt...

Så här såg det ut i söndags, strax innan vi lämnade projektplatsen.

1 kommentar:

Emma sa...

*Fniss*

Men jag måste säga att det är en suveränt rolig idé att göra om en husvagn till lekstuga!! Så lätt att flytta bort sedan, oxå!

Tusen tack för det söta mailet!! Några rader kommer i retur, så småningom :) Har fått jobb ikväll, och nu ska jag först leka lite med kidsen ute. Men fy...vi har inte alls varmt nu!!

Kramarna!!!!