fredag 29 maj 2009

SweetnessSom ni kanske redan sett hos Magdas är detta en påsklayout, eller åtminstone så är fotot taget i påskas. Att layouten faktiskt har lite påskiga färger såg jag inte förrän jag var klar med den. Jag är helt kär i spetsen från Websters pages, och allt annat med som Anette skickade i mitt första DT-kit!

Den runda bågkantade ramen i bakgrunden är utskuren med min Gazelle och när den fungerar så älskar jag denna, inte så helt lilla, maskin. Helt klart värt vart enda öre, i alla fall om man jämför med alla manuella stansar som man ständigt måste köpa nya alfabeten till för hisnande summor, som bara klarar av att stansa en storlek och som aldrig skulle drömma om att kunna skära ut en bågkantad cirkel som denna. Ärligt talat… vad är vitsen egentligen? Fast när Gazellen krånglar, som den gör då och då (vilket kan bero mer på mig än på själva maskinen) så låter det inte alls sådär från mig, då svär jag ve och förbannelse över den och bestämmer mig för att investera i en groda… eller vad det nu är för djur den är döpt efter.


This might come as a surprise, but this is actually an Easter layout. Or at least, the picture is from this Easter. I only noticed when the layout was finished that the colours actually are somewhat Easter-ish.

The circle in the background is cut out with my Gazelle. When it works, wich doesn’t happen very often, I am totally in love with it. I just can’t understand the point of manual cutters like QK and others. They cost a lot to get and then you still end up spending an endless amount of money to get new alphabets. And in the end, you still won’t get it to cut a circle like this. But... this is definitely not how I sound when I can’t get my Gazelle to work, on those days I use words not to be spoken in front of children and I swear to get a bug... ore whatever animal has given name to it.


4 kommentarer:

MissMian sa...

Sååå vacker LO!!!

Unknown sa...

Oj, jag har nog tappat andan av allt vackert du skapat! Det ena underbarare än det andra :)

Ha en bra helg!

Ewa sa...

Jättesöt lo! Har inte haft så mycket tid att kolla runt i bloggar men jag brukar försöka ta mig hit och kolla in dina lo:s även om jag inte alltid kommenterar.

CillaT sa...

Denna layout är helt underbar=)