torsdag 21 maj 2009

När jag var barn...Ja, det är faktiskt jag på bilden, en gång för länge sedan, i en annan värld. I Ungern där jag var barn.

Jag har använt papper från Basic Gary som bakgrund i den här layouten, söta Ilona på Skaparlusten skickade dem till mig i månadens dt-kit. De urklippta blommorna är från Websters Pages och passar lite extra bra eftersom de påminner lite grann om de typiskt ungerska folkloreblommorna som visserligen är mycket klarare i färgerna men som till formen liknar dessa lite. I alla fall om man har lite fantasi. Pappret som jag skrivit anteckningen på är också från Websters, en journaling note. Rubriken har jag skurit ut i brun CS och sedan använt Distress stickles (Vintage Photo) på, du hittar den i butiken på Skaparlusten. Klockorna hittar du också i butiken, de var med i förra månadens kit.

Yes it is me at the photo, in an entirely different world, in Hungary where I was born.
I´ve used papers from BG as background and cut the patern from a Websters pages. Those flowers reminded me of the typically Hungarian flowers you see everywhere. The colours are al wrong, but I like the darker brown to the pale colours of the background.

The tile is cut with my Gazelle and after I glued it to the layout I used some Distress stickles (Vintage Photo) on the letters. Its kind of a nice effect, nut to much glitter, just a touch.7 kommentarer:

MissMian sa...

Så underbar!! Och din Lo i förra inlägget är ju bara för härlig!! Love it!!

Sara sa...

Hej!
Underbar lo! Verkligen fått till det så det ser gammeldags ut!
/ sara

Sanna F sa...

Så himla vackert!!!!!!

(Favvis)Maria sa...

Gud, vad fint du scrappar!

Maja Stokk / eyovine sa...

Är lika imponerad varje gång jag tittar in hos dig!! Jag bara älskar dina loer.

Kram Maja

Anonym sa...

Vilken underbar LO! Tittar ofta in för att se dina vackra skapelser...
ninaerica

Nanou sa...

I love !!!!!!
bravo !