onsdag 13 maj 2009

Äntligen vår!Jag måste erkänna att jag inte hör till dem som jublar av glädje över nya papper från Basic Gray, tvärt om så har jag alltid haft svårt för dem och inte riktigt begripit hysterin runt dem, men det handlar ju om smak och den är ju som bekant delad. Samtidigt är det ibland roligt att utmanas med papper som man inte själv skulle ha valt. Det sätter kreativiteten på större prov än annars för jag vill ju fortfarande tycka om slutresultatet.

Ilona skickade mig en hel hög av Wisteria pappren och jag valde att börja med den jag tyckte var vackrast och som går i en mildare färgskala som passar den skira våren perfekt. Jag klippte ut det vackra syrenmönstret och klistrade fast på en vit CS. Det hela blev så dekorativt så jag bestämde mig för att bara dekorera på nederdelen av layouten.

Jag har använt blommor från Prima, så klart, och min Gazelle för att skära ut bladrankorna och rubriken. I bakgrunden syns ett annat av Wisteriapappren, stansad med Martha Stewarts kantstans.

Fotot är taget i Helsingfors förra sommaren och det är inte alls vår utan snarare slutet av juni men för mig får det symbolisera det jag älskar med våren, nämligen allt det vackra i naturen. Tänk att det finns så mycket skönhet runt oss ändå! Jag kan inte låta bli att förundras över skönheten som naturen bjuder oss på. Helt gratis dessutom och varje vår önskar jag mig mer tid och mer ro att beundra allt det vackra. Tyvärr räcker inte tiden till, därför blir det ett antal foton, att spara och ta fram när våren inte längre är så ljuv och vacker.I must admit that I don’t get all excited about a new line from Basic Gray, on the contrary, I am still trying to figure out what all the fuss is about. I have never really understood the hysteria around this paper company but, I guess it´s just a question of taste. However I think it is fun to every now and then get challenged with a paper line that I wouldn´t have chosen myself. It puts my creativity to a bigger test because I still want the final result to be something I can feel proud of. These kind of challenges are the big benefits of being part of a DT.

Ilona sent me a whole bunch of the papers from the Wisteria line and I chose to begin with the one I thought was the most beautiful and that goes in a lighter colour scale that suits the soft spring colours perfectly. I cut out the beautiful pattern of lilac and glued it in on a white CS. That was so decorative, so I decided to just decorate the lower part of the layout.

I have also used flowers from Prima, of course, and my Gazelle to cut out the leaf scrolls and the title. In the background you can see another of Wisteria papers punched with Martha Stewart edge punch.

The photo was taken in Helsinki last summer and it is not spring, it’s actually in late June but for me it can symbolize what I love about spring, the beauty of nature. I get astonished each spring by al the beauty nature provides and it´s all for free! I am so happy that I have learned to appreciate all this, cause it gives me such happiness!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt fint. Vad duktig du är!

Emma sa...

Den är bara så underbar!! Upplägget är helt fantastiskt!!

Kram!!

MissMian sa...

Underbar LO!!!! Håller med om att det är kul att utmanas med andra papper än vad man skulle valt själv!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Underbar! Tycker att du satt din personliga stil på BG pappret! Härligt grön och blommande!! Kramen!

BellaMio sa...

Verkligen läckert!! Tycker absolut att du gör papprena rättvisa med din LO, även om du egentligen inte är något störra fan av dem...

Sedan gillar jag ju som bekant välarbetade alster och det är ju verkligen ditt!

Tack för titten :)

BellaMio sa...

Verkligen läckert!! Tycker absolut att du gör papprena rättvisa med din LO, även om du egentligen inte är något störra fan av dem...

Sedan gillar jag ju som bekant välarbetade alster och det är ju verkligen ditt!

Tack för titten :)

MarieG sa...

Håller med dig att BG kan vara riktigt svåra!! Men denna layouten har du verkligen lyckats med!! Älskar alla blommorna!!
Kram!

Monica sa...

Hear, hear! Jag har också hemskt svårt för BG, trots att deras serier nu har kommit i färgskalor som passar mig bättre. Jag fick också ett Wisteria Page of the month-kit att scrappa till AMLT-bloggen i juni. Jag har vänt och vridit på mina papper, men nu känner jag mig både rätt klar och rätt nöjd. Otroligt! Förresten får vi snart gäster från en ungersk kör. Det ska bli spännande att se hur bra deras engelska är, för min ungerska är mycket outvecklad...