söndag 5 april 2009

Pappersförvaring
Som jag berättade förut har Isabel fått ett anfall av städmani. Numera är det snyggt och prydligt på hennes skrivbort och naturligtvis vill vi uppmuntra det. Hon fick små förvaringsburkar på väggen och ovanför dem ska vi så småningom sätta upp en magnetisk list att ha likadana burkar på som jag har.

I fredags var vi och köpte en hurts till henne och vi letade även efter bra pappersförvaring. Har man ingen plats för en hel back eller än bättre, en mappvagn så är det svårt att hitta ett prisvärt alternativ. Det slutade med att jag hittade två-pack ganska platta kartonger, i a-4 format. Ungefär samma format som en pärm, förmodligen just avsedda att samla papper i. De kostade 25 kr för två. Jag satte ihop dem men skar bort långsidan och tejpade ihop resten istället. Därefter klädde jag dem i vanligt paketpapper (som matchar hennes dator så klart) och prydde med en blomma, llite swirls, bokstäver och ett band. Nu finns i lådan två smala fack för pappren. Summa: ca 30 kr. I motsats till det billigaste och sämre alternativet som hade kostat en hundring. Naturligtvis hade jag kunnat lägga mer tid på att pryda den och kanske klä den med bättre papper, men det är ju inte världens dyraste grej att byta ut. Och faktiskt ganska roligt att göra.


My dear dd has been really good at not making a mess at her table lately. Of cause we want her to keep on tidy up after scrapping and drawing so we have been to IKEA to get her some good storage. We didn´t how ever find anything really good to keep papers in, considering the small space she has. Instead I got two very flat boxes in the size of a binder that I put together and altered. It turned out very good, and quite cheep.

Inga kommentarer: