söndag 19 april 2009

Och så två nya layouter

Som jag skrev i mitt förra inlägg var jag på scrapträff igår. Jag fick till två loer. Den ena, den utan titel som ser lite halvfärdig ut, är efter en av mina skisser som vi alla scrappade efter. Snälla Sofia på Handarbeta lottade ut inte mindre än tre priser bland oss och jag knep faktiskt förstapriset till min egen förvåning. Till båda loerna har jag mestadels använt material från Skaparlustens stora kit, fyra loer alltså, från ett enda kit! Dessutom finns det fortfarande både dekorationer och papper kvar.

As I wrote in my previous post, I was at a crop al day yesterday. I finished two layouts. One of them, the one without title that doesn´t quite look ready, is after one of my sketches. We had a challange to create after it. Sofia at Handarbeta donated no less than three prizes that we draw lotts for and to my own surprise I won the first price!

Both of these layouts was made by material from Skaparlustens large kit, and that makes four loer from the same kit! And I still have both decos and papers left in the kit!
Som i ser, den här layouten är inte riktigt färdig, den saknar något, frågan är bara vad? Jag har testat med en rubrik men det blev inte bra, sedan tog jag en tupplur men precis som jag började drömma om vad som skulle göra layouten hel väckte Isabel mig.

As you can see, this layout is not quite complete, it lacks something, the only question is what? I tested with a title but it wasn´t it, then I took a nap, but just as I began to dream about what would make the layout feel less unfinished, Isabel woke me.Pappa och jag - Daddy and me
De vackra pappren är från Websters papges och MME. Visst är de vackra? Och passar perfekt ihop.

These gorgeus papers are from Websters pages and MME, aren´t they beautiful? And they fit perfectly together!


5 kommentarer:

MissMian sa...

Såååååå underbara!! Önskar jag kunde varit med på träffen!

Mette sa...

Helt fantastiskt underbara! Du rockar verkligen det här månadspaketet hos Skaparlusten. Så där härligt och detaljrikt som bara du kan! :)

Sanna F sa...

Jaaaa de är fantastiskt fina och så kul att ha sett dem påriktigt också! KRAM

Emma sa...

Ja, de här är bara helt fantastiska!! Jag vet jag är tjatig då jag kommenterar, men vill du ha andra kommentarer så får du sluta scrappa så förbenat underbart ;)
En så snygg helhet, och alltid spännande detaljer att upptäcka. Gillar verkligen det lilla fotot i högra hörnet på "pappa och jag" - så busigt!!

Må gott!!

Kramar!!

spacemouse sa...

Vilka underbara layouter. Så välarbetade å vackra.