onsdag 29 april 2009

Jag vet, men jag måste bara få säga....

... MEN HERREGUD!!!!

Jag vet att man inte ska uttala sig om vad tidningar skriver men den här artikeln gör mig rent ut sagt förbannad!

Så jag säger, nej, skriker uppretat: Men herregud människor har ni ingen skam i kroppen???

1. Hur gamla var ni när ni skaffade barn?
Newsflash! Alla barn skriker och gråter! De för ljud och trilskas. Ska jag berätta en hemlis som totalt tycks ha undgått egotrippade hjärnor, men som alla världens föräldrar redan fattat? Det blir till och med värre, mer ljud, mer skratt och mer gråt! Bebisar föds söta och gulliga men ju större de blir desto mer ljud för de! Och vet ni? Det kommer inte bara föras ljud utan en massa annat så det kanske är läge att adoptera bort ungen redan nu, innan det blir för jobbigt och era stackars hörselskadade öron får lida än mer.

Jag undrar bara hur många hörselskadade som blir förnärmade av den där artikeln? För jag tror inte de är lika känsliga som den här stackars karlen, som fått bli pappa.

2. Jag själv och förmodligen väldigt många föräldrar skulle med glädje offra sin hörsel för sitt barn!

Inte nog med att föräldrarna känner så, de till och med skriver till Svenskan och berättar! Själv skulle jag hellre skämmas ihjäl!

Herregud!
När jag läser detta känns det ganska orättvis att naturen tillåter kleti och pleti med vilken inställning som helst att bli förälder medan andra inte får den lyckan hur de än kämpar! Nej, fram för lämplighetsprövning och föräldrautbildning för biologiska föräldrar också!

Ursäkta mig, men hallå... Rättvisa?

4 kommentarer:

soffan sa...

Jag var in och läste artikeln och jag säger då det... Dom skulle nog ha skaffat sig en hund istället som de kan lära sitt och varsegod. Att barn skriker hör ju till...
kram Ann-Sofie /soffan

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med dig!

Laila sa...

*skakar bara på huvudet*
Jag är mållös!!!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Amen to that!!! Har man längtat i 12 år njuter man av varje skrik som lämnar ens barns mun! Ljuvligt när de testar sina röster och vilka ljud de kan göra! Folk kanske ska sluta tro att ha barn är en rosa ljuv dröm? Kramen!