tisdag 7 april 2009

All the time in the worldJag är ledsen men jag misslyckades. Trots att jag verkligen försökte!

Jag försökte verkligen skapa en stilren och enkel layout så att alla vackra papper från Skaparlustens stora aprilkit verkligen skulle synas! Men jag misslyckades. Medan jag satt där och planerade och försökte så tänkte jag att… ja en liten blomma kan ju inte skada. Så jag la dit en. Och sedan en till… och en till… och, ja ni förstår va? Helt plötsligt satt jag där med ännu en överdekorerad layout. Och ska jag vara helt ärlig så gillar jag nog blommor i massor, rivna kanter och annat smått och gott.

Fjärilarna, tagen och titeln har jag skurit ut med min Gazelle som jag desperat försöker bli vän med. Fjärilarna är en font som heter Butterflies och du hittar den på dafont.dom. Fotoramen är från ett digitalt kit.

I have to admit, I failed. Again!
I really really tied to make a clean and simple layout to show of these beautiful papers from MME, but I just couldn’t! I sat there, thinking that it wouldn’t harm anyone if I just added an other flower, so I did, and then one ore, and one more… and, well you get the picture? And the worst of it al, I really like al these flowers and decorations, even though I know the focus is on the layout rather then on the photo.

The butterflies, tag and title is cut with my Gazelle that I´m desperately trying to get friends with. The butterflies are a font called Butterflies, downloaded from Dafont.com and the title is Jane Austen, also downloadable from the same site. The photo frame is from a digital kit.


15 kommentarer:

Sue Jones sa...

Really beautiful!

Malin/malwa sa...

Jo, men du ska *ha* "blommor i massor, rivna kanter och annat smått och gott" - för du gör helt utomjordiskt vackra LOer på det sättet! :) Och denna är inget undantag. (Jodå, jag tycker "överbelamrade" LOer kan vara jätteläckra ibland. ;) )

CillaT sa...

Den är jättehärlig och den är ju DU! Det finns ingen anledning för dig att skala av. Vi åskådare får bara titta lite nogrannare för att se alla fina papper och detaljer och det gör absolut INGENTING!

Kram
Cilla

sara sa...

Du lyckas verkligen få till det med dina blommor Monika.

MissMian sa...

Men du...klart att du ska scrappa som du vill och gillar! Och det gör du ju också så vansinnigt bra! Kul att se en LO med ett av de underbara fotona ni tog häromdagen.

Koloskopi gjorde jag för ett par månader sedan då drack jag nog bara ett glas av någon vidrig vätska. Den här gången var det åt andra hållet. :) Det jag drack nu smakade inte så illa men man blir ju så vansinnigt uppkörd och jag blev illamående av det hela tiden. *blä* På undersökningen satte de en slan i näsan, körde ner den i magen och sprutade i kontrastvätska. Själva undersökningen var inte så farlig men det var väldigt obehagligt och gjorde ont när de körde ner slangen. Som de såg på röntgen bilderna så kan de nog i alla fall utesluta Crowns sjukdom, vilket är en lättnad! Jag får ett meer utförligt svar sedan av min läkare.

Maya sa...

Åhhh så vakker!!
Nydelige papirer og lekre detaljer!!
Klem fra Maya :)

Maria Ammar sa...

Vådå misslyckades... Den är ju helt UNDERBAR precis som alla andra av dina LO:s! Älskar att kolla på alla underbara detaljer du har med, det är du!! =0)

Kram Maria

Maja Stokk / eyovine sa...

Moma, dina layouter ska se ut så här!! Tokälskar alla dina blommor och vackra små detaljer.. insuper allt och registrerar på hårddisken =)... vackert!!! Den här under är också sagolikt skön =)

Kramiz Maja

Emma sa...

Den är fullkomligt underbar, och den är du!!! Och du lyfter fram vartenda papper i dina konstverk, även om de inte är direkt uppenbara vid allra första titten. Men eftersom alla dina alster lockar till att titta om och om och om igen...och utforska alla detaljer, så ser man även de papper du använt :)

Ha nu en riktigt Glad Påsk!!
Kram!

La Vikinga sa...

Jamen varför ska den vara stilren??? Det kan väl andra göra??? Du kan göra sådana här fina LO:sar som inte vi andra kan - fortsätt med det!!! Do your thing!
C

Lisbet sa...

Den är jättevacker. Jag vet hur himla svårt det är att försöka göra nått som inte man gjort. Till slut halkar man tillbaka till det man egentligen är etc.

Jag tycker den är urvacker jag,,,

Ta vara på dig

babbalalla sa...

Vilket underbart vackert misslyckande! Så underbara färger o detaljer! Varför göra saker annorlunda när det du gör är så vackert och så Du!? ;)
Önskar dig en trevlig påsk! *kram*

sandra sa...

Men du vilken underbar LO!
Tack för den fina kommentaren i min blogg, ja jag ska ge bort det eller rättare sagt jag har gett bort det till min jobbarkompis.

Ha en mysig påsk!

Hälsn Sandra

Camilla Ekman sa...

Den är ju helt underbart vacker!!

Ewa sa...

Om den här är misslyckad så skulle jag bli glad om jag misslyckades varje dag:) Kanonfin!!! och blommor är ju så fint...älskar blommor.