lördag 4 april 2009

Fotoutflykt i Haga

Idag har varit en perfekt fotodag. Vi började hemma på vår egen gård. Isabel var aningens disträ, fullt upptagen med att stirra på de andra barnen.

Today has been a perfect photo-day. We started out in our own yard. Isabel was a bit thoughtful staring at the other kids as if she has never seen children.
Vi åkte till Hagaparken på utflykt. Jag måste erkänna att trots att vi bott här så länge som vi har, så har det aldrig blivit av att vi verkligen gått runt i parken, det enda vi gjort var att besöka Fjärilshuset, vilket vi hoppade över i detta fantastiska vårväder.

We went to one of the beautiful parks of Stockholm – Haga. It was, as I said a perfect day, bright sunshine and as warm as a better summer day.Så här arg kan man bli om man inte genast får sin vilja fram. Frågan är bara vad den viljan var, för det vet ingen av oss...

This is how angry a little girl can get if she doesn´t get wath she wants. The thing is, we still don´t know what she wanted...


Jag hittade en massa roliga filter i Photoshop som T har installerat och lekte lite med effekterna på det här fotot.

I found a plug in to Photoshop that my boy friend had instlled, I could´nt help playing a little.


Kommentaren till sista fotot från sambon: "Vem är det?"

Comment from boyfriend on the last pic: "Who is that?"

11 kommentarer:

Emma sa...

Hrmpf!! Hur ska man tolka kommentaren till sista fotot?? Att han inte vet hur vacker sambo han har???

Det är helt enorma fotografier, vartenda ett!! Och du är verkligen vacker. Fotot med "retrostuk", det tredje nerifrån, är så läckert!!!

I blir också så bra på bild, min fyraåring gör alltid så lustiga miner (ska föreställa leenden, men det är inte så hon ler...). Och att I är underbart söt har ju sagts förut, men tål att sägas många gånger!! :)
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram!!

Helena sa...

Underbara foton.

Cath. sa...

Härliga bilder och så fina på dig, jag förstår ju att du är nöjd!
Det har verkligen varit en härlig vårdga idag!

babbalalla sa...

Vilka fina bilder, ser verkligen proffsigt ut, både "modellerna" och fotograferna! Vill lära mig att fixa med bilderna så där läckert... Det blir väl till att fixa med senare någon gång... Ha en fortsatt bra helg! *kram*

Susanne sa...

Han kanske kan ta på mig oxå???? *haha* Dom blev ju väldigt fina. Hårljuset är nästan magiskt trots att det är liiite utfrätt på vissa ställen. En romantisk feeling!
Ja, dom hade jag oxå varit riktigt nöjd med Monica!
Ha det så bra!

Maja Stokk / eyovine sa...

Super fina kort och snyggt photoshoppade! Visst är det kul när foton på en själv blir lyckade!! Det sista kortet på dig är underbart!! *vill också =P*

kram Maja

Jozebelle sa...

Jag kan verkligen inte förstå varför du inte tycker om dej själv och ditt utseende fast det säger andra till mej när jag varit på det humröet men du ser verkligen jättebra ut, speciellt här, så ganska upp dej, du är fin Monika!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Åh så fina foton och DU det sista på dig, du ser ju ut som en ängel!! Jättevacker! Kramar!

Sanna F sa...

Super fina foton!!!

Cattis sa...

Jättefina kort! Och fotot på dig är helt Underbart!

Camilla Ekman sa...

Sååååå himla fina foton!
Min fråga till dig blir: Vet du var din sambo funnit dessa filter och hur man lägger in dem i Photoshop?

Kram Camilla
camilla-ekman@telia.com