fredag 10 april 2009

Det här är min andra layout från Skaparlustens stora kit och återigen får jag skämmas för trots att kitet är massivt så har jag inte lyckats hålla mig bara till dess innehåll. Jag har kompletterat med bokmärket och de blommor som är runt omkring, med rosett och den rosa CS-en. Allt annat finns i kitet. Rubriken och fjärilen har jag klippt ur en av de vackra papprena som ingår som är från Websters Pages – en ny favorittillverkare av papper för mig!

Jag gillar förresten verkligen den här bågkantade Bazillen som ingår i kitet. Den är lite mindre i storleken än 12x12 vilket gör att jag kan använda den som den är! Det är nämligen så att jag måste skära ner en halv centimeter på bredden av varje layout för annars går de inte ner i mina plastfickor, hittills har jag alltså inte kunnat använda alla vackra papper med olika mönsterskurna kanter som bakgrund, men denna funkar!

I just found a new favorite producer of papers – Websters Pages. Have you seen their new lines? They are adorable! I couldn´t get hold of them here but they inspired me to use the bookmark around the photo with all the flowers. The title and the butterfly is cut from a WP paper. Apart from that, al I used is CS. I love this scalloped edge Bazzil! It is is slightly smaller size then 12x12 which is very good for me. In order to make my layouts fit in to the plastic I need to cut of a good deal so using paper I can’t cut down cause of a scalloped edge ore some other beautiful pattern is just out of the question. But these, I can use!


Inga kommentarer: