söndag 15 mars 2009

Prima Papers


Den här gången fick jag de helt fantastiska, sydda pappren från Prima i mitt dt-kit från Skaparlusten. Det var inte lite ångest jag hade innan jag vågade mig på att göra en layout, för papprena är som konstverk i sig.

Från början hade jag tänkt att göra en väldigt enkel layout, untan speciellt många dekorationer men slutresultatet blev ett helt annat.

Med i mitt dt-kit fanns även en kartongbit med tryckt mönster, också från Prima, det är den kartongen ni ser i bakgrunden. Jag måste erkänna att jag aldrig sett något liknande, och först undrade jag vad man skulle göra med den. Men när jag väl börjad scrappa gav det sig utan att jag ens behövde fundera. De vackra pappren med sydda mönster och kartongbakgrunden samt det mesta av det andra jag använt hittar du i Skaparlustens butik. Där hittar du även de Pearl Markers jag använt som center i de små blommorna.

Närbilder hittar du nedan, de är klickbara.

I got these gorgeous papers from Prima in my Last DT-kit from Skaparlusten. I was convinced that I would never be able to create anything with them cause they are just so beautiful that thay would work perfectly without any decoration at al. But, as I sat there this layout just seemed to create it self.

In the background you can see one of Primas Box Prints, a printed cardboard paper that I pasted the Sew Cute paper on. Of cause, I couldn´t resist cutting out the pattern, but I made sure to save the sewing.

Klick on the images to see bigger versions.

8 kommentarer:

sara sa...

vad fint det blev trots att du först inte vågade klippa i papprena.
Visst blir man lite kär i vissa papper.

Anonym sa...

Finner bara ett ord: Vackert!
Jag har endel papper som bara ligger och väntar på att bli använda, men jag har så svårt att klippa/skära i de... Men en dag kanske... ;) Ha en bra vecka! tjing!

Emma sa...

Den är ju absolut underbar!! Om någon ska få till dessa fantastiska papper, så är det ju du!! Wow, att du vågade, och med den äran! Resultatet är som sagt sagolikt (jag skulle nog bara vågat sätta dit ett foto och en...kanske två blommor...) Jag har ju inte ens vågat börja använda de där söta små pappersrosorna jag beställde, de som du har i mitten av blommorna *lol*
Kartongbiten verkar ju också vara hur läcker som helst!!
Hoppas du haft en trevlig helg!
Kram

Anonym sa...

SANSLÖST VACKERT!!

MissMian sa...

Så vacker!

Camilla sa...

Ojojoj... Så otroligt vacker lo! SOm alla andra du gjort! Det är så jag skulle vilja bli som scrappare... Är på tok för sparsam med dekorationer på mina LO´s än så länge... Kommer väl.

Jag har setat o dregglat över dessa papper.... Dom är ju sååå fina. Gillar den där kartongbiten massor som du hade, måste springa o kolla där lite tro jag...

Ha det gött

Kramizzzzzzz

Carina sa...

Helt fantastiska LO´s blir det varje gång...här finns det verkligen inspiration att hämta.
*gillar* verkligen min stil

pysselninjangittan sa...

verkligen vacker LO du gjort :-)